Feb 9, 2017, 1:10 PM

Мрак 

  Poetry » Love
490 1 2

В тъмна стая съм,

с тъмни стени,

а в мен тъмни мисли.

Твоят прозорец свети,

там си ти, ето те

сред други прозорци (излишни).

 

Тази вечер съм сама,

ти също.

Ти си единствената светлина

                в мрака.

 

А мен ме страх от тъмно.

© Таня All rights reserved.

.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??