19.05.2007 г., 12:58 ч.

Мракът 

  Поезия
583 0 0
 

Мракът, в който живея, е известен само на мен.

И продължавам да потъвам в него ден след ден...

Никой не знае, какво аз в душата си тая.

Мечти - излюзии, ето какво е за мен света.

Нямам смелост да прекрача прага на смъртта,

но и нямам сили да се боря, за да оцелея в живота...

Плача сама и няма кой рамо да ми подаде дори,

Няма кой да ми каже няколко утешителни думи.

И така ден след ден аз продължавам да потъвам в този мрак студен.

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??