Мракът, в който живея, е известен само на мен.
И продължавам да потъвам в него ден след ден...
Никой не знае, какво аз в душата си тая.
Мечти - излюзии, ето какво е за мен света.
Нямам смелост да прекрача прага на смъртта,
но и нямам сили да се боря, за да оцелея в живота...
Плача сама и няма кой рамо да ми подаде дори,
Няма кой да ми каже няколко утешителни думи.
И така ден след ден аз продължавам да потъвам в този мрак студен.© Ани All rights reserved.