5.04.2009 г., 13:43 ч.

Мрази ме... 

  Поезия
785 1 2

Мрази ме, драги!
Мрази ме винаги.
Мрази ме отвътре
или ме мрази само за утре.

Мрази ме, когато ме обвиняваш.
Мрази ме, когато не можеш друг да мразиш.
Мрази ме, когато злоупотребяваш.
Мрази ме, когато нямаш какво да правиш.

Мрази ме, когато не мога да те разбера.
Мрази ме, когато не мога да се защитя.

Мрази ме, когато плача.
Мрази ме, когато изричам лъжа.
Мрази ме, когато прекрача.
Мрази ме, когато тъжа. 

Мрази ме, драги!
Мрази ме винаги.
Мрази ме отвътре

или ме мрази само за утре.

© Ваня Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??