2.01.2008 г., 7:26 ч.

Мразя те... 

  Поезия » Любовна
578 1 1
Мразя те, защото не вярваш,
защото без борба се предаваш.
Мразя те, понеже си нищожно
човече - невъзможно и безбожно.
Мразя те, защото ме обичаш,
а тъй нагло се отричаш.
Мразя те, защото нарани ме.
Но, моля те, съди ме, обречи ме
без вина, без повод,
без ни един основателен довод.
Нека боли ме, понеже ти повярвах,
понеже наивно ти се изповядвах.

© Александра Чикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??