4.12.2010 г., 18:01 ч.

Мразя те 

  Поезия » Любовна
421 0 0

Мразя те, защото си щастлив

и по бузите ми сълзи се стичат.

Мразя те, защото моят ден е сив.

Мразя те, защото те обичам!

© Стоян Тенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??