16.06.2015 г., 23:04 ч.

Мразя те 

  Поезия » Любовна
413 0 6

Вечер не ми даваш мира

и в съня дори!

Огънят ти в мен не спира,

вечно да гори!

 

Ти за мен си рай и ад,

все към тебе тичам!

С жажда мориш ме и с глад!

Мразя те, че те обичам!

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??