Jun 16, 2015, 11:04 PM

Мразя те 

  Poetry » Love
414 0 6

Вечер не ми даваш мира

и в съня дори!

Огънят ти в мен не спира,

вечно да гори!

 

Ти за мен си рай и ад,

все към тебе тичам!

С жажда мориш ме и с глад!

Мразя те, че те обичам!

© Исмаил Али All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??