26.05.2006 г., 23:58 ч.

Мрънкало 

  Поезия
748 1 2
Мрънкало

Какво искаш да ми кажеш
Какво искаш да ми споделиш
Защо все ми натякваш
Защо не се научиш да мълчиш

Знам ,че искаш всичко ,което мога да ти дам
Знам ,че аз сън виновен , всичкото това го знам
ЗНам ,че мразиш да си самотна
И мразиш да разчиташ на мен
Ти си ми присъда доживотна
Ставам все по-откачен

Ти ми каза :
"Искам роклята на модерната Мадона
Искам да съм поп-икона
Искам дупето на Джей-Ло
Ех какво само би било
Искам бюста на фолк-певица
Уста за моята лъжица
Ей ,искам всички да ме обичат"
Просто няма как да спреш

Знам ,че искаш да ме довършиш
Знам ,че не съм важен за теб
Знам ,че не заслужавам дори
Да мрънкаш над главата ми

Ти ми каза :
"Искам да мога да мечтая ,стига да реша
Искам да отида в рая ,и то като греша
Искам филмова кариера , и няколко Оскар-а
Искам походка на пантера ,погледа ми сърцата да изгаря
Искам завистта на всеки
Искам многобройните успехи , да ме сполетят и мен
Искам славата вовеки
Без броня и доспехи ,нов рицар всеки ден"

Какво искаш да ми кажеш
Какво искаш да ми споделиш
Знам , че голямо си мрънкало
Защо не се научиш да мълчиш

© Христо Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??