14.02.2014 г., 14:54 ч.

Мръснишката 

  Поезия
491 0 2

Е, нека да започна леко...

Две курвенски очи и още две...
А после, страст, копнеж, пътека
по устните ми... Докъде?
 

До точно там, където искам
и нито сантим по-далеч...
И риска с теб да загрубее
е вплетен тънко в мойта реч...


И знаеш ли, обичам всичко,
което горе изредих,
а "долното" само си казва:
"Харесва ми" и "Повтори"...


На път съм да прескоча тона,
с който ме познават "те"...
Онези, малки, сиви хора,
те, запознатите с мен...


И ще им кажа, че съм мръсен,
по-мръсен от самите тях...
Във всички гадни, груби сметки,
признах си, грешката съм аз!

© Йордан Ботев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • :* Моето сладко момиченце! Много те обичам!
  • Здравейте, Йордан! Пишете страхотно. Имате голям фен в мое лице!
    А в моята коса имате плешиво петно.

    ОБИЧАМТЕ!!!
Предложения
: ??:??