27.11.2013 г., 16:07 ч.

Мутроландия 2 

  Поезия » Гражданска
367 0 0

Мутри пак на власт са.

Душмани и те на нас са.

Събуди се,  племе, от чалга опростяло!

В море от безразличие си се самозаляло.

Към благоденствието ти ще си замине влака.

Недей бездейства и плака,

а гласувай за алтернатива,

махни я тая сган крадлива.

Докато дете бездомно на улицата плаче,

живеят си нашите безгрижно като Начев.

А че народът ще умре -

тях и това не може да ги спре.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??