19.09.2023 г., 14:24 ч.

Муза 

  Поезия » Любовна
124 1 0

Една жена - момиче,

думи тихичко изрича:

"Здравей! Как си ти?"

Толкоз стига! Аз съм сред звезди!

 

Защото такава нежна красота,

има рядко във света!

Отвън, отвътре, във сърцето,

с нея смее се лицето!

 

Детска лудост или не -

така се живее по-добре!

Наивна мисъл и мечта...

Тя е просто красота!

 

А когато я погледна - стига!

Душата ми към Бога се издига!

И няма похот, его, притежание,

всичко в нея е сияние!...

 

Тиха дума...и до после!

Чака ме години вече...

Здравей момиче! Ти си моя

муза и вдъхновяваща светица!

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??