9.12.2016 г., 13:01 ч.

Музика 

  Поезия » Любовна
321 3 5

Музика

 

Цигулка, китара или пък пиано?
Кой ли инструмент е подходящ?
С коя тоналност и музика да вляза,
на любовта ти да съм страж?

 

Коя ли нота най-описателна ще бъде
за звуците от моето сърце?
Опитвал съм се вече много пъти,
да отгледам любовта ти от зрънцè.

 

Нали цветята с музика живеят по-добре?
Затова празна стая ще ти подаря.
В нея ще поставя мъничко пиано,
а до него, уж случайно,
ще забравя своето сърце.

© А.А. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??