29.01.2007 г., 21:54 ч.

Музика 

  Поезия
745 1 12



Музика съм!

Чуваш ли,

тя навред звучи –

в порива на  вятъра,

в птичите трели,

в жужене на пчелите,

в пърхането на крила,

в ромона на ручейче

и в тъгата на дъжда.

Ще ме чуеш в плисъка

на морската вълна

и във грохота на мълния,

раздираща нощта.

Аз съм нежна и ефирна,

весела, щастлива.

Нявга ставам тъжна,

плачеща, унила…

С тебе мога да се радвам,

с тебе да тъжа.

Вслушай се – чуваш ли…

аз навред звуча!






© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??