12.07.2019 г., 22:01 ч.

Музика и поезия 

  Поезия » Философска
635 0 1

                Музика и поезия

 

Поезията е сякаш музика в мен,

излязла от душата ми, един рефрен.

От стиховете сякаш музика звучи,

музиката от душата за душа  лъчи!

 

Стихотворението, то носи наслада една,

когато е превърнато в песен, една красота!

Красиво момиче изпълнява я с тръпката,

почуствало я, усетило стиховете в песента!

 

Песента, тя ражда се от стихотворение,

едно почуствано от душа произведение.

Една истинска любов излята в стих сега,

превръща се в песен с китара в ръка!

 

За поета има само една искренна мечта,

да прозвучат в песен неговите слова!

Да се разтупти сърцето,душата затанцува,

да остави след стиховете си песен една!

Песен за Живота, Вярата и Любовта!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??