10.01.2008 г., 1:04 ч.

Музика, приятели 

  Поезия
768 0 2
 

„Сам във мрака,

обгърнат в тишината..."

Тези думи толкова банални,

звучащи ми дори преди и жалки,

сега са истина!

Малка, но горчива,

подла и премазваща истина!

Дали да се крепя за казаното:

„Да  си сам, не значи, че си самотен!".

Или да продължавам да търся

друго решение?

Ами тишината?!

Тя страшна ли е?

Може би!

Но не за мен, не днес, не сега.

Не искам да съм сама!

Самотата ще прогоня с приятели,

тишината - с музика!

Бъдете сами, не бъдете самотни!

© Деси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти,че ме върна към моите 13г..Прегръщам те сърдечно!
  • Благодаря ти, Деси ! Дори и за моите години, а може би и тъкмо за тях, това е един чудесен съвет ! И толкова добре направен !!! Талантлива си !
Предложения
: ??:??