30.05.2017 г., 23:46 ч.

Музика си Ти! 

  Поезия » Любовна, Оди и поеми
1922 4 7

Музика в Душата ми трепти!

Когато чуя Твоя глас Вълшебен...

И Ти си само в моите Мечти!

Умът ми все от Тебе е Обсебен...

Ушите ми все търсят твоят звук!

Все търся твойта Музика да чувам...

Сърцето ми докосваш... Няма друг!

Във чийто сън аз искам  да нахлувам....

Не! Няма друг, така докосващ тези струни!

На Любовта зараждаща се вътре в Мен...

Обичам аз да слушам нежните ти думи...

В очите ти да се оглеждам Нощ и Ден!

Обичам те! С магичния си Глас...

Омайваш ме... И всичко друго аз Забравям...

Все слушам Теб потънала в Захлас...

И цялата Любов към Теб отправям!

Музика в Душата ми трепти...

Звънти Мелодия прекрасна!

Сърцето мое в ритъма тупти...

И в този звук аз искам да угасна....

© Вероника Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??