2.05.2007 г., 18:29 ч.

Музикална магия  

  Поезия
475 0 0

Светлината ме обгръща.
Звуци се преливат с цветове.
Всред тях валят ръце.
Движат се телата.
Музиката е магия!
Ритъм, пулс, емоция...
Невидим свят, който те променя.
Изграден от материя, съществуващ от чувство,
даващ, възраждащ живот.
Музикална магия...
Променя, оформя, приспособява, съживява...
а прекомерната доза те убива.
Умерено, спокойно, унесено...
обречено от самото начало.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??