17.10.2018 г., 9:49 ч.

Музиката... 

  Поезия » Свободен стих
1444 2 4

Музиката...

 

Копнея да танцувам в хармонията и,

да пея в дъгите от стиховете и,

да пиша в дъждовете на мелодията и,

да заспивам, слушайки я в съня си

и да се събуждам вечно в утрото и...

 

Да живея всеки миг и кът в нея,

в сълзите, в усмивките,

в дъното и отвъд душата ми,

във всеки трепет и живот,

в последната ми останала въздишка

и дори след това я искам в себе си...

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Копнея да танцувам в хармонията и,
да пея в дъгите от стиховете и,
да пиша в дъждовете на мелодията и,
да заспивам, слушайки я в съня си
и да се събуждам вечно в утрото и... ...
  545 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??