Музиката е птица волна,
летяща в необятния простор.
Тя ще ме излекува, когато съм болна,
когато вали - ще ми дава подслон.
Тя всеки ден на криле ме понася
и води ме нейде далеч,
в нов чуден свят ме унася...
и ето - усмихвам се веч.
Когато ми е тъжно, ме развеселява,
когато плача - сълзите изтрива...
Когато съм в беда, тя все ме спасява,
не мога да заспя - тя ме приспива...
Музиката е мое успокоение,
когато ми е кофти деня,
в нея търся аз спасение -
ТЯ Е МОЯТА СЪДБА!
© Радина Стоянова Всички права запазени