18.07.2009 г., 12:58 ч.

Музиката на душата 

  Поезия » Друга
516 0 4

 

Като звук от струна на китара

ще се разлея в твоята душа.

Познат акорд и нежност бяла.

Летен цвят в черното сърце.

 

Ще те накарам мелодията да почувстваш,

китарата на боговете днес е твоя.

Потърси в теб музиката на душата,

а аз ще потърся щастието зад завоя.

 

Аз ще бъда нотите ти цветни,

опънатата струна добрина.

Очите ти на екс аз ще изпия

и ще разлея музиката по света

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??