Jul 18, 2009, 12:58 PM

Музиката на душата 

  Poetry » Other
524 0 4

 

Като звук от струна на китара

ще се разлея в твоята душа.

Познат акорд и нежност бяла.

Летен цвят в черното сърце.

 

Ще те накарам мелодията да почувстваш,

китарата на боговете днес е твоя.

Потърси в теб музиката на душата,

а аз ще потърся щастието зад завоя.

 

Аз ще бъда нотите ти цветни,

опънатата струна добрина.

Очите ти на екс аз ще изпия

и ще разлея музиката по света

© Сюзън Смърт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??