15.04.2011 г., 16:32 ч.

Мястото, където... 

  Поезия » Любовна
726 0 3

И зная, скоро няма

да те видя,

но лицето ти от ума ми 

не излиза. 


Гласа ти чувам,

но това не стига,

искам в очите ти 

дълбоко да потъна.



Чакам дните,

в които отново ще те видя

и пак ще си 

в ръцете ми.



Искам в прегръдките ти

да остана и никога  

да не си тръгна,

там е мястото, където 

спокойно е сърцето.

© Петя Лефтерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??