И зная, скоро няма
да те видя,
но лицето ти от ума ми
не излиза.
Гласа ти чувам,
но това не стига,
искам в очите ти
дълбоко да потъна.
Чакам дните,
в които отново ще те видя
и пак ще си
в ръцете ми.
Искам в прегръдките ти
да остана и никога
да не си тръгна,
там е мястото, където
спокойно е сърцето.
© Петя Лефтерова Все права защищены