4.08.2012 г., 15:25 ч.

Мъчение 

  Поезия » Любовна
724 0 3

Мъчение

Изтезание,

пред портите на вечността...

С ножове,
разкъсва се плътта...

Ножове от стомана,

ножове, правещи неизлечима рана...

 

Болка 

сърцето ми спира...

Душата ми 

на две се раздира...

Викам и крещя 

полужива...

Мъчителите ми 

не ме оставят на мира...

 

Сълзи 

стичат се по моето лице...

Кръвта 

капе по моите ръце...

 

Никога не ме е боляло така,

а за тази болка обвинявам любовта!

 

4.08.2012

© Грозното Патенце Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??