Мъчение
Изтезание,
пред портите на вечността...
С ножове,
разкъсва се плътта...
Ножове от стомана,
ножове, правещи неизлечима рана...
Болка
сърцето ми спира...
Душата ми
на две се раздира...
Викам и крещя
полужива...
Мъчителите ми
не ме оставят на мира...
Сълзи
стичат се по моето лице...
Кръвта
капе по моите ръце...
Никога не ме е боляло така,
а за тази болка обвинявам любовта!
4.08.2012
© Грозното Патенце All rights reserved.