Когато някой е отчаян и нещастен
крилата на надеждата му подари,
с приятелско послание убеди го,
че всъщност може да лети.
Разкажи му колко е прекрасен,
добър, красив и милостив,
и умен, и щастлив, и страстен,
велик, могъщ и талантлив.
Докажи му колко е безценен,
единствен, мил, неустоим
и как светът е неговото царство,
в което той е цар неповторим.
Кажи му да обича всички хора
да знае, че са ангели с криле,
че те дошли са тук по своя воля
да се превърнат в мъдри Богове.
© Неземна Всички права запазени