Пръсти, мисъл и монотонност а
би убил мен в същият
просто следващ спектакъл
Конците падащи, движения
приспани в мъглата
откраднати твоите очи
Ти ли си
нито на светлината блясък
пръсти, мисъл и монотонност а
би убил теб в същият
вярваш ли им ...
не отговарям аз за теб...
© Stew Carrey Всички права запазени