6.07.2018 г., 10:26 ч.

Мъж 

  Поезия » Философска
294 0 2

Да бъдеш Мъж не е до пол,
мъжът създава от живота,
приликата с някой гол,
не качва още на Голгота.

 

Да бъдеш Мъж е много просто,
трябва само да родиш,
и каквото и да коства,
на кръста си да се държиш.

 

Да бъде мъж го може всеки,
въпрос на избор е това,
и по житейските пътеки,
дела да стели не слова.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да родиш?Да не би да е Решиш?
  • Много интересна идея и добре предадена.Хареда ми.
Предложения
: ??:??