Да бъдеш Мъж не е до пол,
мъжът създава от живота,
приликата с някой гол,
не качва още на Голгота.
Да бъдеш Мъж е много просто,
трябва само да родиш,
и каквото и да коства,
на кръста си да се държиш.
Да бъде мъж го може всеки,
въпрос на избор е това,
и по житейските пътеки,
дела да стели не слова.
© Рот Кив Все права защищены