12.12.2010 г., 22:40 ч.

Мъжете в моите мисли 

  Поезия » Любовна
1190 0 3

Мъжете в моите мисли
в живота ми не съществуват...
Те за мен са абсолютно всичко,
но от мен те – не, не се вълнуват...

Мъжете в моите мисли
са само блянове, копнежи, 
понякога са само тъжни сънища,
но не и мечти, осъществени във стремежи...

Мъжете в мойте мисли
изобщо не остаряват...
Те в ничия възраст са,
а само в любовна категория попадат...

Мъжете в мойте мисли
са само в стихове бъдещи и настоящи, 
червенокоси, руси или черни,
аз рисувам ги с думи най-прекрасни...

Мъжете в мойте мисли
душата ми обсебват,
без тях не мога да живея
и не искам те да ме пренебрегват...

Мъжете в мойте мисли
са толкова различни,
но питам се и не зная
дали изобщо ме желаят...

Мъжете в мойте мисли
са мои ангели или Слънца,
от мен със думи нарисувани,
но щом разберат за любовта ми,
изчезват от мен като листа, 
от живота-вятър жестоко обрулени...

Lina Vira Assa Amy

© Евелина Аврамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??