6.02.2008 г., 10:59 ч.

Мъжка хубост 

  Поезия » Любовна
597 0 3
Да, има хубост - мъжка хубост
и ти си този еталон,
докарваш ме до пълна лудост,
да, истина е, не шаблон.

В очите ти щом аз погледна,
обливам се от топлина
и в тях потъвам сякаш в бездна,
разбирам истина една -

че всеки път, щом те погледна
пронизва ме една стрела,
усещам дозата поредна -
любовна, литвам със крила.

И се понасям там, където
сме само двама във света,
прегръщаш ме, един миг, ето -
в целувка сключваме уста.

© Иванка Морарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??