16.05.2006 г., 12:32 ч.

Мъжки фантазии 

  Поезия
975 0 2
Желаеш да ме имаш ти безумно,
отдалече вижда се това.
Нали не мислиш, че не виждам,
твойта двойнствена игра?!
Ти искаш да си с мен,
но с нея не желаеш да се разделиш
и във откраднатите мигове,
любовните слова шептиш.
Изпиваш образа ми със очи,
поемаш дъх, за да запазиш аромата ми,
допираш кожата ми, запомняш ми гласа
и връщаш се при нея, невинно фантазиращ си,
за да докосваш, и за да обичаш нея.
Ами, добре, любовнико, със нея ти бъди,
но за любовните фантазийки със мен ти забрави,
защото дори и във сънища или във фантазии,
не искам да бъда втората - изоставената!

© Пенка Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??