19.08.2023 г., 15:38 ч.

Мъжки мераци, Мис Дупе... и още нещо 

  Поезия » Хумористична
235 1 4

 

 

Моренце, питиенце и мезенце,

и нещо, ако качи се на борда...

Такова, с бюст голем и със краченце

достойно за врата на Лорда...

 

Е, не едно да е, не ща пиратка!

Мис Дупе сакам аз на мойта лодка!...

И в този миг усетих "нежна" хватка -

Оцъклих се... жената, уж, е кротка,

а гледа ме, тъй както лъв, пържола...

- Събуди ме, кретен с халюцинации,

говориш пак на глас... Мик Дупе... гола?...

Бе, как ще я "обслужиш"... след кастрация?...

 

До там не стигна, милата, добра е!

Разминах се единствено с ритник...

Но днес единствено мечтая

за още лед... по сещай се, намиг...

 

22.07.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??