16.10.2012 г., 17:19 ч.  

Мъжки парфюм 

  Поезия » Еротична
1228 2 15

Мъжки парфюм

 

 

Преминава по мен... Без въпроси. Като бриз.

Обгръща ме. Уханието му - самотен, търсещ...

Безкраен океан... И плисва вълна. Каприз

и мистерия, която поглъща... Мъж - вилнеещ

 

 

и нежно заповядващ. Изгубвам се... Без ум,

в прегръдките му - наслада... Нещо избухва.

Искри, привличане... Аромат на парфюм

и обоняние - дълбоко вплетени. И рухва...

 

 

С цялото си великолепие... И приласкана.

И вече достъпна - изненадващо. Разлистени

трепети... Прегръщам - прозрачно. Не остана

нищо по мен... Вдишвам го... И чувствени

 

 

се докосват - предателски... И край. Като лавина

дойде. В мен. И съблече сетивата ми шеметно...

Завладя ме - лудо. Секунди. И надменно отмина.

А аз... Сред разкъсани дрехи съм. Безпаметно...

 

 

© Светла Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??