25.06.2007 г., 10:21 ч.

Мъжко 

  Поезия
685 0 8

Мъжко

В ранни Зори прегръщам.
В ранни Зори се моля.
Един подир друг се завръщат
Билите дни. На воля.

В Светли дни целувам.
В Светлите дни летя.
А пък по Тъмни царува
Лошото и крещя.

В Този Живот тебе сричам.
В Този Живот. Песента.
Има ли Друг - не предричам -
пак ще гори Обичта.
*
В ранни Зори се моля.
В ранни Зори. Песента.
В ранни Зори - по Неволя -
Обичта ми... сама...

16 Юли 2002, Ломбо Есте

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??