13.10.2005 г., 9:48 ч.

Мъжко момиче 

  Поезия
986 0 1
             Аз не искам да съм силна жена,
             аз не искам да съм мъжко момиче
             и не искам без любов да обичам.
             Не искам вече лед в сърцето ми да има,
             не искам черна душата си да нося.
             Аз искам сълзи в очите ми да има,
             да усещам студ с ръцете си
             когато си далече,
             неспокоен да е сънят ми
             когато си отиваш,
             да усетя болката от твойта изневяра.
             Когато ме излъжеш -
             да заплача от обида,
             да понеса плесника от добър приятел.
             От страст и нежност
             искам бавно да изгарям.

             Аз не искам да съм силна жена,
             аз не искам да съм мъжкото момиче.

© Димитрина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??