„Казват, че за да привлече вниманието на улицата, за една дама е достатъчно да облече червена рокля. А ако един мъж облече червена рокля, ще остане незабелязан ли?!”
Не хомосескуалист – отявлен и циничен,
а просто непонятно нелогичен
бъди!
Червена рокля ти си облечи!
Различен, дързък, смешно романтичен
и малко ненадейно непривичен.
Иди!
Червена рокля ти си облечи!
Недосегаем, странен, нетипичен
и някак си учудващо първичен
кажи:
- Червена рокля ти си облечи!
© Нина Чилиянска Всички права запазени