Jul 3, 2012, 8:05 PM

Мъжът с червената рокля 

  Poetry » Other
525 0 3

„Казват, че за да привлече вниманието на улицата, за една дама е достатъчно да облече червена рокля. А ако един мъж облече червена рокля, ще остане незабелязан ли?!”

 

Не хомосескуалист – отявлен и циничен,

а просто непонятно нелогичен

бъди!

Червена рокля ти си облечи!

 

Различен, дързък, смешно романтичен

и малко ненадейно непривичен.

Иди!

Червена рокля ти си облечи!

 

Недосегаем, странен, нетипичен

и някак си учудващо първичен

кажи:

- Червена рокля ти си облечи!

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??