12.01.2006 г., 18:27 ч.

Мъжът в бяло! 

  Поезия
810 0 1
 

Отново те сънувам !

Кой си ти и как се осмеляваш да

нахлуваш в съня ми?

Защо не ми покажеш лицето си?

Криеш се, но от какво?

Може би те познавам!

Всяка нощ те сънувам

базседнал бял кон,

целия облечен си в бяло,

в ръката си държиш послание ...

¨Обичам те...¨ - за мен ли е?

Но, кой си ти?

Кажи!

Мажат във бяло...

сега разкриваш лицето си...

Виждам те!

Ти си... , ти си... , ти си

мечтата бяла!

Ти си мажат които преди време исках да обичам!

Варна се!

Избърса сълзите от очите ми,

стопли нощите ми, макар и в съня!

Този сан...

и мажат в бяло сгряха

премръзналото ми сърчице!

Още канти в ушите ми като ехо посланието което предаде ми ти...

¨ Обичам те и ще съм завинаги  до теб!¨

© Добромира Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??