12.01.2008 г., 1:28 ч.

Мъка 

  Поезия » Любовна
613 0 3

ОЛОВО ТЕЖКО Е СЪДБАТА, СЪРЦЕТО ВЕЧЕ НЕ ТУПТИ

И БЕЗДНА ПРАЗНА Е ДУШАТА, УМРЯ С ТЕБ, С ПРЕДСМЪРТНИТЕ СЪЛЗИ.

СЯКАШ ВИЖДАМ ТЕ ПРЕД МЕНЕ, ТОЛКОВА КРАСИВ, КАКТО И ПРЕДИ...

БАВНО ПАДАМ НА КОЛЕНЕ И КАПЯТ КЪРВАВИ СЬЛЗИ!

         ПОЛОВИН ЧОВЕК СЬМ ВЕЧЕ И ЖАДУВАМ СВОЯ КРАЙ,

НО И ТОЗИ ПЬТ НЕЩО МИ ПОПРЕЧИ ДА ДОЙДА С ТЕБ В ОНЗИ РАЙ!

ЗАЩО ОСТАВИ МЕ ДА СТРАДАМ, НЕ ТИ ЛИ БЕ ПОНЕ МАЛКО ЖАЛ...

ВСЯКА НОЩ В БЕЗДНАТА ПРОПАДАМ, ВСЕКИ ДЕН - В ОМРАЗАТА ОТ КАЛ.

АНГЕЛ БЕЛИ ИЗПРАТИ МИ, С БЕЛОСНЕЖНИТЕ КРИЛА...

ПРИ ГОСПОД ЧАКАЙ МЕ, ЛЮБИМИ, ЧАКАЙ СВОЯТА ЖЕНА!

 

© ЙОРДАНКА МИХАЙЛОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??