10.03.2008 г., 17:31 ч.

Мълча... 

  Поезия » Любовна
889 0 4
Мога ли сега аз нещо да ти кажа?
Стоиш пред мен, чакаш ме да проговоря.
Но аз не знам какво да кажа…
Дълго време мислех в любовни писма,
признавах всичко в неизричани думи.
Толкова неща имам да кажа.
А сега мълча… Защо?
Две думи са единствено в ума ми…
“Обичам те!”, крещи моята душа.
И това е... любовта…

© ТаФи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??