2.07.2010 г., 15:46 ч.

Мълчаливо 

  Поезия » Любовна
733 0 18

 

През преспите

на съня,

 

през пороя   

на вятърните думи,

 

през мъглата

на недоверието,

 

през бурята

на случайностите,

 

през студа

на чужда злоба,

 

по стръмното,

във тъмното...

 

бавно,

 

бавно,

 

се настигаме,

моя

любов

недописана...

 

 

    -------------------------------

       www.spiritofburgas.web244.com  

                                           --------------------------------

 

 


 

© Соня Емануилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??