20.04.2013 г., 17:54 ч.  

Мълчаливо 

  Поезия » Любовна
548 0 0

Мълчи ли ти се с мен?

Да бъдем двама.
Ще се усмихваме сами над чаши вино.
Прекрасно е да пием във мълчание.
Тогава не горчи, не е фалшиво.
 
Едно одеало, тихо разпилени
косите ми по дясното ти рамо…
аз онемявам щом се взреш във мене,
да, жадна съм за теб… прегръщай само...
 
Без минало, без никакви въпроси,
като начало леко и не ни се спира,
ръката ми в ръката ти - във мен е песен,
изпивай ме със поглед и не се напивай.
 
Аз зная, имаш хиляди причини
да не поискаш да си помълчиш със мене.
Една-едничка само - да поискаш.
Кое ще е?... ще пиеш ли от мене...?

© Деница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??