9.11.2011 г., 20:40 ч.

Мълчaливо пътуване 

  Поезия » Любовна
506 0 0

В мълчалива нощ пътувах

по сребърна магистрала

опитвах се да погледна

през прозорец мъглив

по топлия южен вятър

ти изпращах любовта си

две неуморни сърца

самотни в нощта се търсят

 

Времето е сантиметри които

отминават безвъзвратно

а ти си все така в мислите ми

с усмивка изтри всичко в теб

ала моите сълзи не отмиват

твоето лице върху стара снимка

както морето отми нашите следи

върху песъчинки от спомени незабравими

© Венцислав Трифонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??