13.05.2008 г., 4:10 ч.

Мълчание 

  Поезия » Любовна
640 0 2

Болка
и сълза издайница,
и още една..
и мъгла.
Дезориентация.
Влюбване и любов,
къде е разликата?
Тънката, невидимата,
но осезаемата.
Животът все пак е суров
и не те оставя да пораснеш,
за да си готов.
Как да видиш, че грешиш,
как да се вразумиш,
когато чувството завладява
и замъглява.
Кой казва? Кой съди?
Кой ще те пробуди?
Кой е прав и кой не е?
Решението къде е?

Само мълчание...
и тишина.

Винаги съм знаела.
че колкото и да болят,
думите не могат да наранят
така, както наранява
жестокото мълчание
... пред раздяла.

© Сара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасен стих...много истини казваш...!
    мълчанието...понякога злато...понякога болка...
    с обич, Анелия.
  • думите не могат да наранят
    така, както наранява
    жестокото мълчание
    ... пред раздяла.
    Taka e
Предложения
: ??:??