6.06.2010 г., 23:24 ч.

Мълчание 

  Поезия » Друга
585 0 8

МЪЛЧАНИЕ

 

Къде ли сега си?

Два метра по-долу?

Не вярвам.

Сама съм.

Душата ми гола

тъгува, тъгува... Тъгува

без стълб и опора.

Сама съм

сред толкова хора,

даже най-близки.

 

Запалвам свещица,

земята мълчи,

скрила в душата си

твойте очи.

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??