МЪЛЧАНИЕ
Къде ли сега си?
Два метра по-долу?
Не вярвам.
Сама съм.
Душата ми гола
тъгува, тъгува... Тъгува
без стълб и опора.
Сама съм
сред толкова хора,
даже най-близки.
Запалвам свещица,
земята мълчи,
скрила в душата си
твойте очи.
© Албена Стефанова All rights reserved.