27.03.2013 г., 11:32 ч.

Мълчанието 

  Поезия » Любовна
588 0 2

Мълчанието с твойто име
с камбанен звън във стаята се сля.
Сега си спомних - нещо някога ми обещаха...
Защо ме заболя?

Мълчанието с твоя поглед
по детски преброи до три.
Сега си спомних - казваше, че ме обичаш...
Защо прикрих очи?

Мълчанието с цвят на есен
настани се трайно в моето легло.
Сега си спомних - с тебе бях щастлива - 
а съм сама... Защо?

© Миглена Стоименова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??