25.11.2007 г., 13:37 ч.

Мълчиш 

  Поезия
968 0 10

Мълчиш. Очите ти са празни,

празни в своето красноречие.

А времето в теб говори,

отмерва с безразличие абсурда.

Как ще кръстиш този ден?

 

Мълчиш. Очите ти са обляни,

обляни от прилив на море.

Вълните стават все по-големи -

рушат брега.

Как да кръстиш нещо неродено?

 

Мълчиш. Очите ти са слепи,

слепи привикнали с тъмнината.

А времето в теб говори,

празно в своето красноречие...

© Любопитко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??